nds pws

Power booster

De Power service is een speciale elektronische acculader, die dankzij een octrooi van de Nds Group optimaal gebruik maakt van het vermogen van de wisselstroom dynamo, door middel van laad curven die speciaal ontworpen zijn voor service-accu’s  van elke soort technologie (GEL, AGM, NATTE LOODZUUR-ACCU’S).

De aansluitingen moeten in de camper aangepast worden.
!
850/202

NDS Power Service Basic 25 ampere PSW-4

De Power service is een speciale elektronische acculader, die dankzij een octrooi van de Nds Group optimaal gebruik maakt van het vermogen van de wisselstroomdynamo, door middel van laadcurven die speciaal ontworpen zijn voor service-accu’s  van elke soort technologie (GEL, AGM, NATTE LOODZUUR-ACCU’S).

De aansluitingen moeten in de camper aangepast worden.

 

Afhankelijk van de uitvoering (BASIC, PLUS of GOLD), kan de Power Service service-accu’s van campers, boten, ambulances en speciale voertuigen opladen, en kan hij tevens dienen als laadomvormer voor zonnepanelen en als 230 V-netlader. Het systeem wordt beheerd door een microprocessor, die ervoor zorgt dat de accu volledig opgeladen wordt in de helft van de tijd die nodig is bij gebruik van een wisselstroomdynamo, waardoor bij stilstand een langere autonomie wordt geboden. Dit is tevens mogelijk dankzij de optimalisatie van laadcurven, die kunnen worden geselecteerd via een schakelaar om het type bij te laden accu aan te geven: AGM-, GEL- of NATTE LOODZUUR-ACCU’S. Elke laadcurve is onderverdeeld in 5 fasen, waaronder desulfatie, waardoor de accu perfect wordt bijgeladen en de algemene prestaties van de accuworden verbeterd, zodat wordt bijgedragen aan het herstel van het efficiëntieniveau na langdurige onderbrekingen, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd.

Power Service Basic

  • Ideaal voor elk type accu
  • Laadbeheer via microprocessor
  • Pulsladen met desulfatie
  • Onderweg laden tot maximaal 35 ampere.
  • Afmetingen: 198 x 170 x 68 mm.
  • Gewicht: 1,5 kg.
  • Laden via Dynamo