10122

LuifelFix, TieStrap, luifel anker kit

PER STUK
 
Voor de aanvullende bevestiging  van luifels en tenten in slecht weer, ter ontlasting van de spanning in de luifel armen. Eenvoudig te monteren middels de bijgesloten Croc Adapter, welke past in de regengoot/rails van de luifel. Dankzij de fel-oranje kleur, valt deze LuifelFix ook op in de schemering.

Geschikt voor gebruik in combinatie met de schroefharingen N, XL, XL alu en de slagharingen Hardcore. Tevens te gebruiken in combinatie met Fix & Go ankerplaten (niet meegeleverd in deze set).

Voor extra schoren van luifels en tenten. Geschikt voor het ontlasten van de luifel-armen bij slecht weer. Eenvoudig te monteren met meegeleverde adapter Croc in de rails/regengoot op de luifelvoorlijst.

Met signaal effect, zelfs in de schemering goed zichtbaar. Geschikt voor schroefharingen N, XL, XL alu en slagharingen Hardcore. Tevens te gebruiken in combinatie Fix & Go ankerplaten (apart verkrijgbaar).


Specificaties
  • leverancier: Peggy Peg
  • artikelnummer leverancier: 4260172640251 of PP25
  • barcode (EAN): 4260172640251
  • geschikt voor luifels van: Thule, Fiamma, Omnistor, Dometic en Prostor
  • inhoud: 1 Croc adapter, 1 riem 1.50m-3.0m verstelbaar, 1 veer
    (voor een luifel zijn meestal 2 stuks Tie-Straps nodig)


De wijze aan aanspannen (in de aluminium luifellijst) zorgt ervoor dat men de constructie & de luifelgewrichten ontziet van spanningen en voorkomt slijtage en schade aan het luifeldoek. De slimme opzet van de adapter zorgt ervoor dat deze passend is voor bijna alle leverbare luifelsystemen. Of het hier nu een smalle of brede rails betreft, de adapter past zich hierop aan.

De spanband kan in lengtes van 1,50 meter tot maximaal 3,0 meter gespannen worden, zonder dat het einde van de spanband loshangt. De standaard meegeleverde veer zorgt voor een stabiele overgang naar de ankerplaat of schroefharing.