57022

NDS SP-1000-I inverter 12V 1000W, IVT functie

NDS SP-1000-I inverter 12V 1000W, IVT functie

De SP IVT serie is gelijk aan de gewone SP serie maar heeft ook een 230V ingang.

Wanneer er 230V walstroom aanwezig is zal de omvormer de walstroom doorkoppelen naar de uitgang. Het aangesloten apparaat of apparaten hoeven dus niet meer overgezet te worden naar een andere aansluiting. De IVT serie is er uitsluitend in een 1000W en 1500W uitvoering.
De SP serie levert exact dezelfde wisselspanning als thuis uit het lichtnet. Hier kunnen dus alle apparaten veilig op gebruikt worden zonder dat er schade kan ontstaan aan de verbruiker.
Hoofdlijnen:
* Hoge efficiëntie, tot 93%
* Input met professionele verbindingen
* Voorbereid voor afstandsbediening
* 12V en 230V circuit zijn elektrisch volledig van elkaar geïsoleerd
* Laag stand-by verbruik
Beveiligd tegen:
* Overbelasting
* Kortsluiting
* Diepontladen van de accu
* Wisselen van de accu polen
* Oververhitting
Eigenschappen:
* 12V en 230V circuit zijn elektrisch volledig van elkaar geïsoleerd. De 230V uitgang staat dus niet direct in verbinding met het 12V systeem. Door deze galvanische scheiding wordt de veiligheid van de gebruiker verhoogd.
* Input met professionele verbindingen. Door het slimme en extra korte 12V circuit in de omvormer wordt het rendement extra verhoogd.
* Hoog rendement; 93% voor de SM serie en 91% voor de SP en SP IVT series
* De Smart-in omvormers hebben een laag stand-by verbruik. Wanneer de omvormer aan staat maar er geen verbruiker aan staat wordt er bijna geen stroom verbruikt uit de accu. Het is dus niet nodig om de omvormer elke keer bij gebruik aan en uit te zetten

Doorsnede: 16 mm2
Kleur: Rood