STM-572-S4X-2

TireMoni STM-572-S4X-2 Smartphone

Met de STM-572-S4X-2 verandert u uw smartphone in een TyreMoni hightech bandenspanningscontrolesysteem met 4 externe sensoren (12,5 bar).

Gewoon downloaden van de TireMoni app (gratis in de PlayStore voor Android of in de AppStore voor iOS) op uw smartphone en installeer de 4 sensoren op de ventielen. Dit verandert uw smartphone in een TireMoni bandenspanningscontrolesysteem. Werkt ook met Android-apparaten (Navi, NaviCeiver, tablet) vanaf Android 4.3.

De Android-app is te vinden in de PlayStore onder TireMoni TPMS,
de iOS-app in de AppStore onder TireMoni BLE-TPMS; of via de QR-codes naast de productafbeeldingen.

Met TireMoni Smart STM-572-S4X-2 wordt uw smartphone een volwaardige TireMoni. De app toont permanent alle 4 de huidige bandenspanning en slaat waarschuwingen en overschrijding van de door de gebruiker gedefinieerde grenswaarden op in het logboek.
Alleen dan heb je de informatie dat je altijd met de optimale bandenspanning reist; Zo bespaart u brandstof en banden, vermindert u de CO2-uitstoot en levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu.
Bij een waarschuwing (drukverlies) krijgt u een optische en akoestische waarschuwing via de achtergrondverlichting en signaalgenerator ("pieper"). U krijgt ook gratis de winst in rijveiligheid.

De TireMoni Smart BLE STM-572-S4X-2 kan in slechts 5 minuten worden geïnstalleerd. De BLE-repeater wordt aangesloten op de stroomadapter, de app wordt geïnstalleerd op de smartphone (Android of IOS), de sensoren worden op de ventielen geschroefd. Hightech bandenspanningscontrole is gewoon goedkoop en kan op elk moment achteraf worden ingebouwd.

TireMoni: "Eén blik - volledig geïnformeerd - absoluut een goed gevoel!"

Maak van uw  Smartphone een TireMoni TPMS.

tot 12,5 Bar

levering op bestelling