camper te koop Fiat 280 Hymer
nds omvormer
autm omschakelen wal - omv


nds energie
kabelsteun
steun

Sinus omvomers 400 W- 600 W- 1000 W- 1500 W

NDS Sinus omvormer


Omvormer NDS, Zuivere sinus golf inverters

Smart-in is een professionele omvormer ontworpen en ontwikkeld door NDS.

Deze omvormers zijn ontworpen om te garanderen dat de beste prestatie in termen van veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid gehaald worden.


Smart-in omvormers zijn daardoor geschikt voor professioneel gebruik.


VOORNAAMSTE FUNCTIES:

Hoge efficiëntie, tot 93% en lage zelf-consumptie

Input met professionele verbindingen

aanleg voor afstandsbediening

AAN/UIT de input en output zijn compleet geïsoleerd


PROTECTIES:

Zachte start

Bescherming tegen overbelasting en kortsluiting

lage batterij alarm

Bescherming tegen polariteit omkering en te hoge temperaturen

Karakteristieke functies:

• De input en output zijn compleet geïsoleerd, om te vermijden dat enige afwijkingen van de hardware, die in contact staan met de output, hetgeen beschadigen wat in contact staat met de input en vice versa en zodat er een hoge mate van veiligheid word gewaarborgd.

• Professionele verbindingen die, in tegenstelling tot normaal verkochte budget omvormers, direct zijn geïntegreerd in het geheel, waardoor er een substantiële vermindering van de spanningsval is op de connectie tussen het apparaat en de batterij. Dit verbetert de prestatie wat met hetzelfde energie verbruik word geabsorbeerd door het 230V onderdeel (bijvoorbeeld bij TV’s). De batterij consumptie is lager dan bij traditionele omvormers.


91% voor de zuiver sinus Smart-in SP serie, aangeraden voor algemeen gebruik, zoals voor alle apparaten die zijn ontworpen en getest om te functioneren met zuiver sinus voltage.

Voor sommige apparaten, zoals budget, koelkasten, Hi-Fi’s, dimlichten en air conditioning systemen. Zuiver sinus sinus omvormers moeten gebruikt worden om schade te voorkomen.

Smart-in omvormers hebben de laagste “zelf”-consumptie op de markt en het feit dat er heel vaak een omvormer in stand-by modus blijft staan, zorgt ervoor dat de huidige consumptie, tot een minimum beperkt wordt. Dit is essentieel en een groot voordeel voor de gebruiker die niet de accu onnodig wil laten leeglopen.

  

Afstand bediening NDS omvormers

  

  

  

Beveiliging 12 Volt zijde omvormer accu

Zuivere sinus omvormers

  

auto omschakelen wal - omvormer

Niet aan de paal en toch het gemak van 230 Volt aan boord

NDS Energiemeter Draadloos incl. 1 display

Dankzij het universele display, worden gebruikers op elk gewenst moment geïnformeerd over de accustatus. De energymeter (Energiemeter) is een stroom-en spanningsmeter bestaande uit twee modules, die op elk voertuig kan worden geïnstalleerd. De hoofdmodule, die achter de accu is aangebracht, is draadloos aangesloten

en voorzien van een display, en detecteert continu de stroom- en spanningswaarden (bereik 0-100 A). De verwerkte gegevens kunnen worden afgelezen op een extern display (of meerdere displays tegelijkertijd), waardoor de gebruiker de energiebalans van de accu in real-time kan bewaken


    1 display

    Toont de accuspanning

    Toont de ingangs- en uitgangsstroom

    Toont de werkingsduur tijdens laden of ontladen

    Berekent de totale hoeveelheid geladen of opgenomen stroom

  

kabel aansluit steun